Nyt el-installationsfirma i Flauenskjold

0
Michael Brücher er klar til at starte sin nye virksomhed med udgangspunkt i et nedlagt landbrug i udkanten af Flauenskjold. Foto: Jørgen Ingvardsen
I øjeblikket er han ganske vist sygemeldt på grund af et skiuheld, hvor han var så uheldig at få revet sit korsbånd over, men han træner flittigt og forventer, at han allerede i denne uge kan starte arbejdet i sit nyetablerede firma. Det drives fra bopælen, som er et nedlagt landbrug i udkanten af Flauenskjold. Manden bag initiativet er 34-årige Michael Brücher, der netop har bestået installatøreksamen og nu er klar til at starte sin nye virksomhed. “Brüchers Montør Service” kalder han firmaet.

– Navnet skal meget gerne afspejle det, jeg tilbyder, fortæller Michael Brücher.

– Det gælder alt inden for elinstallation ved nybygning, renovering og fejlfinding. Jeg kan det hele, når det drejer sig om el, siger han. Der er tale em et enmandsfirma, og det er den unge installatør meget bevidst om.

– Jeg synes, mange firmaer er blevet for store. Det er ofte forskellige folk, der kommer ud til kunderne. Når de ringer til mig, ved de, at det er mig, der kommer. Det kan jeg godt lide. Hvis jeg fik ansat flere folk, ville jeg komme til at tilbringe en del tid på kontoret. Det ønsker jeg ikke, Jeg vil ud til kunderne og arbejde. Det er det, jeg kan lide ved mit fag og derfor, jeg valgte det. Som helt ung tænkte jeg også lidt på at blive motorcykelmekaniker, men jeg valgte at blive elektriker, siger Michael, der i øvrigt er udlært hos Børge Tjelle i Dronninglund.

Selv om han har fået en lidt uheldig start med sit nye firma på grund af korsbåndsskaden, er Michael Brücher optimistisk med hensyn til fremtiden.

– Det er et godt tidspunkt at starte på. Der er gang i både nybyggeri og renovering, så jeg tror på, at der er arbejde til mig. Nu skal kunderne bare lige finde ud af, at jeg eksisterer. Så skal det nok gå, slutter den nystartede elinstallatør.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close