Rosenbeck holder åben gård

0
Det ligefrem lyser ud af Peter Rosenbeck, at dyrevelfærd ligger ham stærkt på sinde. Han står med en fransk landkylling. En race som er specielt god til den form for produktion, som de praktiserer på Vestergaard. Foto: Ole Torp
– Åben Gård her hos skal være et arrangement, så familien inde fra byen kan komme herud på landet og mærke den friske luft og se dyrene og få et indtryk af, hvordan det kød, de spiser, bliver produceret.

Sådan karakteriserer Peter Rosenbeck åben gård fredag 11. maj kl. 10-16, og supplerende fortæller han, at specielt for børnene kan man lave snobrød i haven. Et telt med borde/bænke bliver stillet op på gårdspladsen, og så bliver der mulighed for at smage helstegt frilandsgris på spid. Peter stiller sig også til rådighed for guidede ture rundt til de forskellige dyr.

Rosenbecks Gårdbutik startede i 2013 og har løbende udviklet sig i en positiv retning. Rigtigt mange har fået øjnene op for Peters filosofi om, at dyrevelfærd og kødkvalitet hænger uløseligt sammen, og det kan man forvisse sig om ved at smage gårdens produkter. Salg over nettet og et voksende salg til restaurationer bekræfter dette.

Som det nyeste tiltag kører den mobile gårdbutik rundt til fem forskellige steder i Nordjylland og hver første lørdag i måneden kan man træffe den på Nordkraft Fødevaremarked i Aalborg fra 10-15. Camilla kører rundt med den hvide bil og ekspederer kunderne. I det hele taget er der nu fire medarbejdere på Vestergaard på Bolleskovvej, og det fortæller en del om, hvor godt det er gået for firmaet, siden Peter startede det i 2013.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close