Smagens Dag i Meny

0
Med købmand Anders Dige i spidsen serverede Meny i Dronninglund en række lækkerier til kunderne i forbindelse med Smagens Dag. Privatfoto
MENY-kæden har i hele Danmark fejret Smagens Dag. Meny er et fødevaremarked, så derfor inviterede Meny Dronninglund i fredags på en række smagsprøver.

Heidi fra delikatessen bød på en spicy torskeret med fisk fra Strandby fisk. Slagteren havde Sous vide tilberedt kalveculotte, gode vine fra købmanden og sidst, men ikke mindst, præsenterede Jeppe frosne Dr Oetker kager, der blot skal optøes inden servering.

– Det er sjovt at møde kunderne på denne måde og få en god snak, udtaler Jeppe Gindeberg, der er butikschef i Meny.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close