Ti år som selvstændig

0
Frisør Helle Lykkegaard Jensen foran sin salon på Perikumvej i Dronninglund. 16. juni holder hun reception i anledning af sit jubilæum. Foto: Jørgen Ingvardsen
Hun kunne egentlig have fejret sit 10 års jubilæum for et halvt år siden, men først nu er frisør Helle Lykkegaard Jensen i Salon Saksen i Dronninglund klar til at markere det.

– Jeg startede faktisk som selvstændig frisør 1. december 2007 i ’Salon Løgbjerg’. Senere er jeg så flyttet til Perikumvej, hvor jeg har haft ’Salon Saksen’ i otte år, fortæller hun.

– Jeg markerer jubilæet med en reception, fordi jeg gerne vil fejre mine kunder, som har støttet mig igennem alle årene. Det er jo kun på grund af deres opbakning, at jeg er her i dag, så jeg håber at se mange både nye og gamle kunder 16. juni. Jeg har bestilt pølsevogn, og vi skal nok få nogle hyggelige timer, siger hun.

Helle Lykkegaard Jensen har gennem alle årene været særdeles glad for sit fag, og det er hun stadig. – Jeg er så glad for mit erhverv. Det kan godt være hårdt, for jeg har åbent i mange timer hver uge, og der er jo kun mig til at betjene kunderne. Jeg har heldigvis haft travlt gennem alle årene, og jeg har faktisk fået mere og mere at lave. Jeg har udvidet åbningstiderne og er i det hele taget meget fleksibel, så jeg er klar, når kunderne er det. Jeg har også en del bryllupper og konfirmationer, og det, synes jeg, er spændende, Så får man virkelig brug for sine kreative evner, siger den travle frisør, der trods egen salon og tvillinger også har haft tid til at tage speedbådscertifikat, motorcykelkørekort og jagttegn. Og så har hun også nået at tage en HD, så der er fart over hende.

– Jeg vil gerne udvide min horisont. Det synes jeg godt, man kan bruge. Jeg er glad for mit fag, men der skal jo også gerne være plads til andre ting, slutter Helle Lykkegaard Jensen.

Jubilæet markeres med en reception 16. juni kl. 13 til 16.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close