Hjallerup Markedsplads bliver omdannet til bibelcamping i en uge fra på lørdag af

HJALLERUP: I den kommende weekend flytter omkring 2000 mennesker og ca. 625 campingvogne ind på markedspladsen i Hjallerup. Hjallerup Bibelcamping går i gang, og årets tema er “Drømmen om Livet med Gud…”.

Det oplyser Hjallerup Bibelcamping i en pressemeddelelse, hvor de også opfordrer alle til at kigge forbi - fx til gudstjeneste med ca. 2200 deltagere søndag 28. juli kl. 10.

- Konkret vil de store fællesmøder og bibeltimer tage udgangspunkt i de forskellige drømme, vi som kristne kan have i forhold til livet som kristne og livet i al almindelighed. Det kan forhåbentlig skabe basis for en rigtig god refleksion og samtale rundt om på pladsen i løbet af ugen, skriver de.

- Vi vil se så tydeligt som muligt på de brudstykker af den kristne virkelighed, vi har fået givet. Vi vil forsøge at træde ind i de bibelske drømme om livet, og træde ud af de - for nogen - bibelske forestillinger, vi selv har dannet. Vi vil blive skarpe på, hvad den bibelske drøm indebærer for den enkelte, for det kristne fællesskab og for vores samfund anno 2019.

Indre Mission står bag sommercampen. En stor flok frivillige får det hele til at fungere med de mange aktiviteter, foredrag, koncerter, caféer og workshops for alle aldre.

Det fortsætter til og med lørdag 3. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...