Ved generalforsamlingen blev det offentliggjort, hvor mange penge årets event havde samlet

HJALLERUP: Der har været generalforsamling i foreningen 24 Timer i Hjallerup. Eftersom foreningen er ret nystartet, var der ikke det store at berette mht. regnskaberne for det afsluttede år 2018. Dog viste sig en tydelig tendens, idet den siddende bestyrelse, bestående af Johnni Olesen, Brian Abel og Tommy Jensen, har fokus på, at der kæmpes for at indsamle midler til Julemærkehjemmet i Hobro, og udgifterne skal derfor holdes på et minimum. Hele bestyrelsen, samt revisorer og suppleant modtog genvalg, og der fortsættes uden ændringer.

Udover Julemærkehjemmets forstander, Lise Claesson, var der ca. 35 fremmødte til generalforsamlingen, som blev skudt i gang med formand Johnni Olesens beretning. Han fortalte om de initiativer, som blev taget allerede før foreningens opstart for at samle ind til Julemærkehjemmet i Hobro.

Da foreningen så dagens lys kom flere initiativer til, som har været afholdt, og som man har deltaget i. Rigtigt mange arrangementer har foreningen selv skabt og deltaget i.

Især svømmerne har været aktive, og således nævntes i flæng Open Water arrangementer som Christiansborg Rundt, Tour De Egholm, Limfjordskrydseren, Rold Skov, Det flydende Kagebord i Hals, Gudenåen mfl. Svømmerne fra 24 Timer-foreningen har gjort sig pænt bemærket og taget sejre rundt omkring i det ganske danske land.

Men det der i særdeleshed kendetegner de arrangementer, som foreningens medlemmer deltager i, er hyggeligt samvær på tværs af alder, køn og baggrund. At der støttes op om foreningen vises tydeligt, idet HS Dræning har sponsoreret beach-flag som stilles op ved de forskellige arrangementer. Dermed er ingen i tvivl om foreningens eksistens, og dette giver også pote, når det vises frem til eksempelvis Open by Night i Hjallerup.

Den helt store event er jo selvfølgelig hjertet i foreningen, selve arrangementet ”24 Timer i Hjallerup”, som egentlig startede det hele. Der ligger et stort stykke arbejde forud for sådan en event, og foreningens bestyrelse knoklede sammen med alle de frivillige hjælpere for at få gjort klar hertil inden afholdelsen 16.-17. februar.

Hvad der startede som 24 timers svømning har udviklet sig med raketfart, og det resulterede i at ca. 500 deltagere og frivillige hjælpere svedte i 24 timer for at få samlet så mange penge sammen som muligt.

Otte discipliner var repræsenteret: Svømning, spinning, løb, linedance, stavgang, rappelling, judo og crossfit. Derudover havde MO Massage sat sin briks op og afhjalp de ømme muskler undervejs. Det var et fantastisk arrangement, som blev en kæmpe succes, også i kraft at et godt samarbejde med Hjallerup Idrætscenter, som virkelig lagde sig i selen for at hjælpe foreningen i mål.

Der var også et punkt på generalforsamlingen som hed ”ris og ros”, og her var hjælperne fra 24 timers-eventen gode til at byde ind. Der var rigtig mange positive takter i årets event, men der læres undervejs, og der blev givet rigtig gode bud på, hvad der kan forbedres og justeres til næste års event.

Det skulle også afsløres, hvor meget 24 Timer i Hjallerup kunne overdrage til Julemærkehjemmet i Hobro. Anders og Cecilie, som begge har en uge tilbage på Julemærkehjemmet, kunne sammen med Johnni Olesen rulle beløbet ud til hele 135.000 kroner, som bl.a. går til en ny dug til hjemmets hoppepude. Der arbejdes desuden på yderligere tiltag, med hvad det resulterer i, er endnu ikke fastlagt. Foreningen gør det godt, og Lise Claesson sagde et bevæget tak for de mange kræfter der bliver lagt i at samle penge ind.

Efter selve generalforsamlingen blev ca. 20 af foreningens medlemmer hængende og fortsatte i festligt lag med god mad, godt selskab, god ånd. For det er nemlig det, der får det til at køre rundt; den gode ånd og de fantastiske mennesker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...