Christoffer Krogh-Larsen fra Dronninglund har sovet i telt et helt år

DRONNINGLUND: Kun syv dages søvn indendørs på et helt år blev det til for FDF væbner Christoffer Krogh-Larsen, som netop har kunnet fejre at have overnattet 365 dage i telt og dermed indehaver af det attraktive Snorky-mærke samt Sovepose365-mærket for at have brugt sovepose alle nætterne. Han har benyttet et almindeligt lille to-mands telt, som han i øvrigt har måttet udskifte tre gange, da de første to blev ødelagt i de blæsende og våde vintermåneder.

De syv dage indenfor var ikke med hans gode vilje, men blot fordi der ikke var andre muligheder, da han sejlede med skibet Jens Krogh og desuden var på udlandsrejse.

Hans familie samt FDF kammerater fra Dronninglund havde i anledningen arrangeret en festlig overnatnings-reception i Rosenbyhytten, hvor Christoffer fik overrakt mærkerne samt diplom, tale og utallige lykønskninger.

- Det er dejligt at se et svært mål blive sat og gennemført. Noget, der helt sikkert kommer til at styrke dig i din fremtidige uddannelse og møde med verden, sagde formanden for FDF, Bent Højer, i sin tale til Christoffer.

Mærkerne ”Snorky” og ”Sovepose365” er to af mange fælles-mærker, som alle uniformerede korps kan tage, hvis de vil udfordres i ekstrem grad.

- Vi mener ikke, at vi i FDF Dronninglund tidligere har uddelt disse specielle mærker, så det er virkelig en festdag for os, udtaler lederne Sidsel og Jakob

Hvad den næste udfordring skal være, var Christoffer ikke helt sikker på.

- Det må jeg lige overveje. I første omgang glæder jeg mig bare til at sove i en rigtig seng igen, sagde han.

FDF Dronninglund er et kristent fællesskab på over 100 børn og voksne, som udover lejre og fælles arrangementer mødes til ugentlige klassemøder i kredshuset på Lundagervej.

- Skulle børn og voksne være interesseret i at deltage i vores aktiviteter og fællesskab, er alle meget velkomne til at møde op, når vi starter igen i uge 35, slutter kredsleder Jakob Krebs Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...