Det var et kongeligt arrangement, som fandt sted, da Julemærkehjemmet i Hobro fik besøg af kronprinsesse Mary på sit 80-års jubilæum

HJALLERUP/HOBRO: Forleden var formanden for 24 Timer i Hjallerup, Johnni Olesen, inviteret til Julemærkehjemmet i Hobros 80-års jubilæum, og æresgæsten ved dette arrangement var kronprinsesse Mary.

Dagen startede med at ordne det allersidste ved gårdhave-projektet, i form af et skilt med vores foreningsnavn på. Den have har vi jo samlet penge ind til. Kl. 12.15 skulle alle gæster være på plads, klar til at programmet skulle starte. Der blev holdt en tale af Lise Claesson, der fortalte, hvordan det startede for 80 års siden, og hvordan det er i dag.

Så var det Regine Svilad Jokumsens tur til at holde en tale om, hvordan opholdet havde ændret hendes liv, og hvor godt hun har det nu.

Derefter gik Lise og kronprinsessen over for at snakke med alle børnene samt få en rundtur på hjemmet. Dagen blev helt fantastisk, da Johnni Olesen fik æren af at overrække en gave fra smykkefirmaet Gade & Juul til selveste kronprinsesse Mary. Johnnis kone arbejder for dette firma, og de har lige designet et halssmykke til Julemærkefonden.

Efter det officielle besøg var slut, var der åbent hus for alle. Her overrakte vi en gave fra ALLE vores medlemmer i 24 Timer i Hjallerup. Den var ikke helt færdig endnu, så de fik en 1:1 tegning. Gaven var en flisemosaik med Julemærkefondens logo som skal pryde hovedtrappen i gården.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...