Mange nye spændende aktiviteter bliver præsenteret i Klokkerholm Fitness Center ved et Åbent Hus-arrangement

KLOKKERHOLM: Fitness Centret i Klokkerholm Hallen er meget populært og har mange medlemmer. Det blev etableret i 2016 i et samarbejde mellem Klokkerholm Hallen og Klokkerholm Idrætsforening (KIF).

- Vi støtter op om ”Bevæg dig for livet” i et samarbejde mellem DGI / DIG og Brønderslev Kommune, og vi vil gerne sætte nye aktiviteter i gang, således vi får flere til at bevæge sig og være aktive.

Vi har fået tre nye instruktører til vores Fitness center – så nu har vi tilknyttet i alt seks instruktører, fortæller formanden for KIF, Margit Chemnitz.

- Vores instruktører kan sammensætte individuelle programmer, således at alle kan være med.

Inger Larsen, som også er instruktør i fitness, er uddannet fysioterapeut, så har du nogle skader/skavanker eller bare efterspørger et godt råd, så er der vejledning at hente.

- Af nye aktiviteter, som vi vil afprøve til vores Åbent Hus, er yoga og mindfulness.

Yoga og mindfulness er utroligt populært. Vi har fået flere opfordringer til at starte yoga-hold op, og hvis der viser sig en stor interesse for yoga til vores Åbent hus, så vil vi starte et hold til efteråret. Til Åbent Hus får vi besøg af yoga- og mindfulness-instruktør Tina Henriette Christensen, som har flere hold i Sæby og Nordjylland. Hun har altid interesseret sig for balance mellem krop og sjæl og har dyrket afspænding og mindfulness gennem mange år.

- Vores to fitness-instruktører, Inger Larsen og Anja Due Albrektsen, vil gerne udfordre med outdoor fitness. Vi kan bruge vores smukke omgivelser her i Klokkerholm ved at flytte træningen udenfor og dyrke motion overalt i byen. De vil udfordre dig på byens legeplads, de vil udfordre dig ved redskaberne ved Klubhuset, og hvis tiden er til det denne dag, så vil de vise dig de utallige træningsmuligheder ved Møllesøen. De vil gerne lave et hold her i foråret, som kan træne sammen en gang om ugen, hvis der er interesse for dette, siger Margit Chemnitz.

- Har du lyst til at høre om MTB? Går du tænker: Mon det er noget for mig? Hvad koster en cykel? Hvad skal man have af udstyr som helt nybegynder? Alle disse spørgsmål kan du få svar på denne dag. Mød nogle der kører MTB – MTB er nemlig for alle, tykke som tynde, høj som lav. Vi vil rigtig gerne starte en gruppe, som kan køre sammen en gang om ugen. Hvis du har din egen cykel så tag den med denne dag, så kører vi en tur sammen.

- Rune – er en af vores nye instruktører i fitness – er 17 år og er meget interesseret i at samle de unge, som har lyst til at træne. Sammen med vores erfarne instruktør Mansour vil de vil gerne lave nogle specielle arrangementer for denne målgruppe. Det kunne være med fokus på, hvordan man styrketræner på den helt rigtige måde. Du må træne i Klokkerholm Fitness, fra du er 15 år.

Så kom og vær med på alle de spændende aktiviteter.

Så Margit Chemnitz opfordrer kraftigt til, at man besøger Klokkerholm Fitness lørdag 16. marts, hvor der som nævnt er Åbent Hus. Som nævnt herover så vil der på den dag blive præsenteret nye og spændende aktiviteter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...