Galleri Glocal Art har i flere år forsøgt at få en god visuel henvisning til galleriet ved hjælp af farvede skilte, men det har Brønderslev Kommune ikke villet tillade

THORUP: Skiltet, der fører op til galleriet Glocal Art er et lille sort/hvidt skilt. Det oprindelige skilt var også lille, men det var farverigt med dele af et afrikansk maleri afbildet. Det skilt ligger i dag i en container på miljøstationen, da kommunen ikke tillod farverig skiltning i landskabet.

Når skiltekrigen med Glocal Art og Brønderslev Kommune alligevel er slut, skyldes det, at en ny skiltelov har gjort det muligt at opsætte skilte, som viser direkte op til Glocal Art. Tidligere måtte man kun skrive ”Galleri” på skiltene. Men de skilte er nu erstattet af skilte med påskriften ”Glocal Art”.

Frede Hansen fra det afrikansk-lokale galleri fortæller:

- Jeg forventer, at de nye skilte betyder markant flere besøgende. Vi har haft utroligt mange, som har klaget over, hvor svært det var at finde os. Jeg har tidligere forsøgt at få Dronninglund Kunstcenter med i et samarbejde, der kunne betyde flere besøgende begge steder, men de har ikke været intereseret i et samarbejde.

- Nu kan alle, der bevæger sig hen ad Ringvejen og op ad Kirkevej ikke undgå at se skiltet mod Glocal Art og dermed vide, hvilken vej, de skal bevæge sig for at besøge galleriet, slutter Frede Hansen med et skævt smil.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...