Sidste uges forestilling på Dronninglund Gymnasium levede i den grad op til forventningerne

DRONNINGLUND: Alle billetter var på forhånd solgt inden premieren, så den side af sagen var en succes, men det er altid spændende, om Dronninglund Gymnasium kommer i mål med sine ambitiøse forestillinger. Det gjorde man, og man må sige, at dette års forestilling, ”Ragnarok – ingen vej tilbage”, var intet mindre end imponerende teater. Alle forventninger blev indfriet, og gymnasiet kom i mål med årets forestilling.

Utallige eftermiddage siden oktober og seks weekender i alt har de mange elever knoklet. Dertil kommer krav om at give sig helt ud uanset hvor på den store teater-bane, man deltog. Det lyder som en prøvelse, men ikke desto mindre havde små 120 elever mod på at være med. Og de gav sig fuldt ud.

Der var øjeblikke i forestillingen, hvor kor, sangere, musikere, dansere og skuespillere fungerede som et stort orkester dirigeret af en usynlig dirigent, der drev forestillingen frem i et flow og med en skarphed, der alene kommer af øvelse og atter øvelse.

Det var en flot forestilling, og ingen af de godt 1200 gæster, der i løbet af de fire aftener overværende forestillingen, kan andet end glæde sig til næste år. Rygtet går, at allerede nu ligger rammerne klar i Gitte Snebang, Søren Lykkegaard og Ole Bjørns hoveder. Det forbliver dog en hemmelighed frem til oktober, hvad de tre lærere, der gennem mange år har stået bag gymnasiets forestillinger, har af planer. Vi må vente i spænding, til det går løs igen.

- Det er dejligt at være kommet i mål med en forestilling, der lever op til forventninger og på det niveau, vi stiller til en forestilling. Det er jo meget mere end en forestilling. Det er i høj grad også det fællesskab mellem 120 elever på tværs af klasser og årgange, der opstår, og som får betydning for hele gymnasietiden, og som også spreder sig som ringe i vandet til hele gymnasiet. Det er med til at fastholde, det vi kalder for DG-ånden, fortæller Gitte Snebang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...