Erik Torp har været med i DIF Fodbold, siden han var helt ung, og han har ikke tænkt sig at stoppe

DRONNINGLUND: Siden 1972 har Dronninglund Borgerforening hvert år uddelt Årets Glas til en person, der har gjort en særlig og uegennyttig indsats for Dronninglund, for byens og egnens befolkning. I år gik glasset til Erik Torp, og overrækkelsen fandt sted i søndags ved et arrangement på Hjørnet i Dronninglund.

- Du har i mange år været aktiv i DIF Fodbold som træner, PR-mand, fotograf og særdeles aktiv ved skoleidrætsstævner, sagde Allan Danielsen, formand for Dronninglund Borgerforening, ved overrækkelsen.

- I borgerforeningen havde vi sidste år fornøjelsen af at arbejde sammen med dig til ”Stafet for Livet”. Jeg ved, at alle medhjælperne her er enige om, at det arrangement ikke havde været det samme uden dig. Det var en stor succes med over 700 deltagere og et overskud på mere end 200.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse. Vi oplevede dig som meget positiv, med overblik, overskud, engagement og vedholdenhed. De, der i 2019 arrangerer ”Stafet for Livet”, kan være glade for at have dig med igen, sagde Allan Danielsen.

- Det er altid rart at få et skulderklap, sagde Erik Torp i sin korte takketale.

- Jeg startede allerede, inden jeg fyldte 18 år med at være træner, og så er jeg ellers fortsat siden. Jeg kom i min første bestyrelse i 1975, så det er blevet til mange år og mange timer. Jeg bliver somme tider spurgt, om jeg ikke snart vil trappe lidt ned og tænke på mig selv. Det har jeg slet ikke tænkt på endnu, for jeg gør det her med stor fornøjelse og glæde, sagde prismodtageren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...