Ved Hjallerup Samvirkes repræsentantskabsmøde blev Årets Hjalle 2018 overrakt til Arne Bruun for hans store indsats i Borgerforeningen

HJALLERUP: Ved Hjallerup Samvirkes repræsentantskabsmøde var der udover de tre generalforsamlinger et punkt, som der knyttede sig megen tradition til. Det var nemlig uddelingen af Årets Hjalle 2018, og da spændingen blev udløst, viste det sig, at modtageren var Arne Bruun fra Hjallerup Borgerforening.

- Hjallen uddeles til personer, der har udført et særligt hæderfuldt og uegennyttigt arbejde til gavn for byen, eller som har medvirket til udbredelsen af kendskab til Hjallerup ude i verden.

Sådan beskriver forretningsudvalget i Samvirke den person, som kan modtage byens ærespris. Alle personer indenfor Samvirkes virkeområde, Samvirkes medlemsforeninger samt Samvirkes forretningsudvalg kan indstille personer til modtagelse af Hjallen.

Efter indstilling beslutter forretningsudvalget så, hvem der skal modtage prisen. Det kan nævnes, at nyligt afdøde Knud Aaen fik Hjallen i 1996.

Arne Bruun fik prisen for hans utrættelige indsats i Hjallerup Borgerforening bl.a. med anlægget, den nye scene sammesteds og foreningens markedstombola.

Formanden for Samvirke, Peter Jensen, overrakte den lille statuette og tre flasker vin til Arne Bruun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...