Med hjælp fra 28 lokale sponsorer fra både Dronninglund og Hjallerup er årets kalender nu klar til salg

DRONNINGLUND: Stafet For Livet Dronninglund udgiver igen i år en stafet-kalender med stemningsbilleder fra dette års udgave af Stafet For Livet. Stafetten blev afviklet lørdag 31. august og søndag 1. september og blev en stor succes med 49 fightere og 838 deltagere, som alle var mødt op for at vise et lokalt sammenhold og fællesskab og for at skabe og bevare håb for hele Østvendsyssel samt gøre en aktiv indsats i kampen mod kræft.

Formålet med årets kalender er igen at vise, at Stafet For Livet Dronninglund ikke kun er et 24 timers arrangement, men et arrangement, der varer 365 dage. På den måde håber man, at mange vil stå sammen og kæmpe mod kræft i Østvendsyssel hele året.

Billederne i kalenderen skulle gerne få endnu flere til at deltage i Stafet For Livet Dronninglund i 2020. Ønsket med kalenderen er også at dele de mange fotos/billeder, som findes fra de 24 timer, stafetten varede, med alle interesserede i Østvendsyssel.

- Det har været et meget positivt og imødekommende erhvervsliv, der ved tegning af små annoncer igen har dækket alle udgifter til fremstillingen af de 350 kalendere, der bliver produceret hos Basistryk & Skilte i Dronninglund, fortæller Erik Torp, der er idémand bag kalenderen.

På den måde kan hele overskuddet på 50 kr. pr. solgt kalender ubeskåret gå til Stafet For Livet Dronninglund. Kalenderen skulle gerne være en årlig tradition. Derfor håber man på, at alle vil tage godt imod den nye kalender.

- Flere af annoncørerne har allerede vist stor interesse ved at forhåndsreservere et pænt antal. De vil bruge kalenderen som firmagaver eller ved specielle julearrangementer, fortæller Erik Torp, der sammen med tovholderne fra Stafet For Livet Dronninglund står bag kalenderen.

På nuværende tidspunkt kan kalenderen købes hos Dronninglund Sparekasse i Dronninglund, Brillehuset, Nicoline, Nordahl Hansen, Skoringen samt i Hjallerup hos Tøjeksperten Thomas, Nordjyske Bank og Hjallerup Maskinforretning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...