Stafet for Livet Dronninglund har en ny kalender klar

DRONNINGLUND: Med stor hjælp fra 28 lokale sponsorer fra både Dronninglund og Hjallerup har en ny flot kalender set dagens lys i Østvendsyssel. Det er ”Stafet For Livet Dronninglund”, der udgiver en stafet-kalender med stemningsbilleder fra den første udgave af Stafet For Livet, der blev afviklet 1. og 2. september, hvor 44 Fightere og 697 deltagere var mødt op for at vise et lokalt sammenhold, fællesskab og håb for hele Østvendsyssel og for at gøre en aktiv indsats i kampen mod kræft.

Formålet med denne kalender er da også at vise, at Stafet For Livet Dronninglund ikke kun er et 24 timers arrangement, men en begivenhed, der varer 365 dage. På den måde håber man, at mange vil stå sammen og kæmpe mod kræft i Østvendsyssel hele året. Billederne i kalenderen skulle gerne få endnu flere til at deltage i Stafet For Livet Dronninglund i 2019.

Idemanden bag kalenderen, Erik Torp, fortæller, at det har været et meget positivt og imødekommende erhvervsliv, der ved tegning af små annoncer har dækket alle udgifter til fremstillingen af de 350 kalendere, der bliver produceret hos Basistryk i Dronninglund.

På den måde går overskuddet på 50,- kr. pr. solgt kalender ubeskåret til Stafet For Livet Dronninglund.

- Kalenderen skulle gerne blive en årlig tradition, og derfor håber vi på, at alle vil tage godt imod det nye tilbud, siger Ole Torp, der videre fortæller, at flere af annoncørerne allerede har vist stor interesse ved at forhåndsreservere den nye kalender.

På nuværende tidspunkt kan kalenderen købes i Dronninglunds to pengeinstitutter, Dronninglund Sparekasse og Nordjyske Bank, og i Benefit, Brillehuset, Klippegalleriet, Klippestuen, Nicoline, Nordahl Hansen, Skoringen, samt hos Tøjeksperten Thomas i Hjallerup og hos Hjallerup Maskinforretning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...