Advokatfirma i Dronninglund udvider virksomheden og ansætter ny medarbejder

DRONNINGLUND: Efter at have drevet advokatvirksomhed i Dronninglund i 41 år afhændede Per Bøgh Jensen tidligere på året sin forretning til advokaterne Claus Nielsen og Kim Østergaard. Skiltet på forretningen er endnu ikke ændret, men det sker snart, for de to advokater ser frem til at udvikle virksomheden i den kommende tid. Det sker samtidig med, at de også har et kontor i Aalborg, hvor de to primært opholder sig.

- Vi kommer til at ændre navn til Nielsen & Østergaard Advokatfirma, men fortsætter ellers firmaet. Vi har planer om at udvide og styrke vores kontor i Dronninglund, og det er i det perspektiv, vi har ansat en advokatsekretær, Jeanette Würtz, pr. 1. september, fortæller advokat Claus Nielsen.

Den nye advokatfuldmægtig er uddannet cand. jur. og skal de næste tre år være fuldmægtig. Herefter skal hun til eksamen, og består hun den, kan hun få sin bestalling som advokat.

- Ud over min uddannelse har jeg en bred erhvervserfaring primært fra den offentlige sektor, hvor jeg har arbejdet meget med HR, ansættelse og ledelse, fortæller hun.

- Jeg vil især beskæftige mig med det ansættelsesretlige område, men også andre områder inden for det juridiske. Vi vil gerne ud til virksomheder, og vi målretter os meget i forhold til det erhvervsretlige, understreger hun.

- Der er kundegrundlag her i området til at få flere erhvervskunder. Det er vores opfattelse, føjer Claus Nielsen til.

- Vi ønsker at udbygge Pers forretning med flere erhvervssager. Det er det, vi arbejder på, og det ser ud til at lykkes. Virksomhederne bruger os, når de skal ansætte medarbejdere, og når de skal af med dem. Der er også leverandørkontrakter og mange andre opgaver, fortsætter Kim Østergaard.

- Vi har hver vore styrker, og det gør os stærke, så vi kan varetage et stort område. Jeg har det ansættelses- og arbejdsretlige område, mens Kim og Claus har andre områder, siger Jeanette.

- Det kan også være en fordel, at der kommer en kvinde ind. Det må man jo næsten ikke sige i disse tider, men det kan sagtens betyde noget i f.eks. ægteskabssager, indskyder Per Bøgh Jensen, der fortsat vil være at finde på kontoret i Dronninglund tre dage om ugen.

- Jeg er bare 72, så jeg fortsætter lidt endnu, tilføjer han.

- Min kompetence er det erhvervsretlige, men kontoret bliver ikke lavet til et erhvervsretligt kontor. Vi varetager alle opgave, fastslår Jeanette Würtz.

- Vi kan dog ikke det hele. Der er nogle ganske få advokatfirmaer i Danmark, der er så store, at de kan det hele. Det kan vi ikke, og der kan sagtens komme sager, vi må sige nej til, men vi kan meget, fastslår Claus Nielsen.

Jeanette Würtz vil komme til at sidde meget af tiden på kontoret i Dronninglund, og det er hun godt tilfreds med.

- Jeg har boet med min familie i 12 år i Dronninglund og kender lokalområdet. Jeg kender byen så godt, at jeg ved, at det betyder noget, at der er en daglig bemanding på kontoret. Vi tror på, at der er et grundlag for en advokatvirksomhed, der kan det privatretlige og det erhvervsretlige. Vi vil være skarpe på de kompetencer, understreger hun.

- Vi skal give folk en god ydelse på et ordentligt fagligt niveau og til en fornuftig pris, slutter advokat Claus Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...