Voergaard Slot vil for første gang lave arrangementer i påsken, og de håber, det bliver starten på en tradition

VOER: Traditioner er noget af det, der for alvor binder os sammen.

Og derfor er det helt i tidens ånd, at bestyrelsen bag Voergaard Slot nu vil skabe grundlaget for en ny påsketradition.

Bestyrelsen har således indgået aftale med Summerbird, Mette Blomsterberg og Marianne Eriksen Scott-Hansen om at indrette og smykke Voergaard Slot til påsken.

Summerbird-alléen vil føre gæsterne ind til slotsøen, hvor chokolader vil pynte inde og ude med deres fortolkning af påskeæg, bl.a. et imponerede chokoladepåskeæg med en vægt på 30 kg.

Tusindvis af påskeæg vil de tre dage, hvor slottet er åbent, være gemt rundt omkring på slotssøen, og Danmarks største chokoladeæggejagt vil blive gennemført hver dag.

Indenfor på slottet vil Mette Blomsterberg fortælle om sin passion for det søde køkken, og give tips til, hvordan hun selv pynter op og dækker sit eget påskebord.

Kunstner Marianne Eriksen Scott-Hansen vil udsmykke slottet med papirblomster.

- Vi er stolte og beærede over, at et så kendt brand som Summerbird og to anerkendte kunstnere vil være med til at realisere de tanker, som Voergaard Slot har gjort sig om at skabe en påskeoplevelse for hele familien som aldrig er set før i Danmark, siger bestyrelsesformand Anker Laden-Andersen.

I kælderen under Voergaard Slot vil der være mulighed for smage forskellige øl og rom.

Folkekirken har også støttet op omkring Voergaard Slots ønske om påskeaktiviteter.

Langfredag, påskelørdag og påskedag vil der være forskellige aktiviteter i Voer Kirke, hvor der vil være rullet en 22 meter lang påskedug ud på kirkegulvet.

Voergaard Levende Historie vil i Tinghuset invitere på en tidsrejse til middelalderen og vil stå for forskellige aktiviteter på slotssøen.

Der vil være påskemarked i Ridehallen, og der vil for børnene også være udstillet landbrugsmaskiner.

Voergaard Slot er åbent langfredag, påskelørdag og påskedag alle dage fra 10-16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...