Foreningen ”24 timer i Hjallerup” og Hjallerup Seniorer har indledt samarbejde

HJALLERUP: Hjallerup Seniorer har netop indgået en samarbejdsaftale med Johnni Olesen fra foreningen ”24 timer Hjallerup”. Formålet er at skaffe penge til Julemærkehjemmet i Hobro, og det skal ske ved at de ældre får udleveret garn, og så skal de ellers i gang med at strikke og hækle karklude, grydelapper og håndklæder.

- Det er skønt, at vi har fået dette samarbejde op at stå. Vi har fået garnet sponseret, så det er ingen udgifter, fortalte Johnni Olesen, da han i sidste uge besøgte Stengårdscentret i Hjallerup, hvor Hjallerup Seniorer havde tilrettelagt et eftermiddagsarrangement med modeshow lavet af byens butikker.

Her fortalte han om foreningen og dens formål, og det betød, at mange tilkendegav, at de gerne ville være med.

- Vi er meget interesseret i at være med. Vi er jo alle sammen gamle og vil gerne være med til at hjælpe de børn og unge, der går på Julemærkehjemmet, sagde formanden for Hjallerup Seniorer, Iris Svendsen.

Deltagerne bliver beboere på Stengårdscentret, men også andre kan være med.

- Der er også nogle hjemmeboende demente ældre, som kommer her på centret. Dem vil vi også have med, sagde Iris Svendsen.

- De får garnet, så det eneste, de skal levere, er pinde, nåle og energi, sagde hun og oplyste, at alle, der medvirker, får mulighed for at komme med på en tur til julemærkehjemmet i Hobro 21. april.

De mange strikkede og hæklede ting, der kommer ud af projektet, skal sælges ved 24 timer arrangementet i Hjallerup Idrætscenter 15. og 16. februar, hvor der i løbet af 24 timer afvikles en række aktiviteter, der alle sammen har til formål at skaffe penge til Julemærkehjemmet i Hobro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...