Også i år indbyder Brønderslev Kirke og Brønderslev Provsti alle interesserede til juleaften, og i år bliver det på grund af ombygning i Brønderslev Kirke i kirkens midlertidige lokaler på Håndværkervej 4. Her er god plads, lyse og lune lokaler, lænestole og gode toiletfaciliteter og det bliver en hyggelig ramme om juleaftensfesten.

Det oplyser Pia Uth, der er skole-kirke og kommunikationsmedarbejder hos Brønderslev Provsti, i en pressemeddelelse.

Værtspar for aftenen er Lis og Villy Pedersen, og de glæder sig til jul. Det er anden gang, de fejrer jul på denne måde.

- Det var en rigtig god oplevelse at fejre jul i et fællesskab af glade mennesker, da vi sidst var værter for Brønderslev Kirkes julefest og det er spændende at se, hvem vi skal holde jul med i år, oplyser Lis K. Pedersen, der til daglig arbejder på Saltum Plejehjem. - Folk vil gerne møde nye mennesker og være sammen om noget i julen. Denne fest bliver aktivt valgt til og deltagerne hygger sig med hinanden og er glade for at være sammen her i stedet for at rejse langt væk, supplerer Villy Pedersen, der til daglig er selvstændig tømrer, og medlem af Menighedsrådet i Brønderslev Kirke.

Værtsparret håber, at mange har lyst til at holde jul sammen med dem, og de ser frem til at nyde juleaften uden stress og jag over julemaden.

- Måske andre også har lyst til at nyde en juleaften hvor alt er klar og intet mangler?

Undervejs i festen arrangerer værtsparret forskellige overraskelser som befordrer julehyggen.

Sidste gang Villy og Lis fejrede jul i kirken, var der nogle børn med til festen, og det var en stor glæde for generationerne at fejre julen sammen, hvor børnene fungerede som katalysator for at folk kom til at snakke sammen.

- Alle børn og voksne, unge og ældre er velkomne og håbet er, at dette kan være et tilbud, som mange har lyst til at benytte sig af. I stedet for at rejse væk, sidde få eller alene, eller tage til den anden ende af landet, kan man tage til Brønderslev og fejre jul, lyder opfordringen fra kirken. Frivillige hjælpere sørger for rammerne om festen, og Else Hansen, der står for det, melder om, at mange allerede har meldt sig. I år kommer der også en frivillig hyggepianist.

Arrangementet begynder med mulighed for julegudstjeneste, som på grund af ombygningen af Brønderslev, i år bliver holdt i hallen på Skolegades Skole. Fra kl. 16.00 serveres kaffe og juleknas i de julepyntede lokaler på Håndværkervej. Efter julemiddagen tændes lysene på juletræet og den traditionelle juleaften fortsætter med julesalmer, læsning af juleevangeliet og måske en god julehistorie.

Alle fra hele Brønderslev kommune og omegn er velkomne til at være med, der skal ske tilmelding på forhånd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...