Den rejselystne and besøger i det nye nummer af bladet Hjallerup Marked

HJALLERUP: I Anders And & Co. nr. 45 lander verdensanden i den nordjyske muld. Sammen med ungerne udforsker den berejste and Vendsyssel, og det betyder bl.a et besøg på Hjallerup Marked.

Danmark er fuld af skønne egne, der byder på fantastiske oplevelser for selv en berejst and som Anders And. Derfor kunne læserne i foråret stemme om, hvilket område de syntes skulle være destination for Anders og ungernes næste danske eventyr. I konkurrence med Lolland-Falster, Bornholm og Det Sydfynske Øhav løb Vendsyssel med sejren, og det er således læsernes mange forslag, der har formet historien om ændernes tur til det nordjyske.

Det betyder bl.a. et besøg på Hjallerup Marked, hvor Anders køber et gammelt skøde, der sender dem på en hæsblæsende tur gennem Vendsyssels mest seværdige steder i jagten på Anders’ nye ejendom.

- Vi sætter fokus på Danmarks skjulte skatte, fordi vi ved, at det danske land gemmer på store oplevelser for hele familien. Når Anders And & Co. drøner rundt i Vendsyssel og oplever de mange seværdigheder, er jeg ikke i tvivl om, at læserne selv bliver inspireret til at tage på eventyr i landsdelen, udtaler Gitte Hoffmann Hansen, der er marketingchef hos Egmont Publishing, der udgiver Anders And & Co.,

Anders And & Co. nr. 45 udkommer 8. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...