Spændingen og det spillemæssige niveau var højt ved fodboldfinalerne på Dronninglund Gymnasium

DRONNINGLUND: Med et medlevende publikum på flere hundrede elever, trommehvirvler og begejstrede kommentatorer, der via kæmpehøjtaler fyldte rummet over fodboldbanen på Dronninglund Gymnasium, så ikke et øje var tørt, levede fodboldfinalerne på gymnasiet op til traditionen: Kamp til stregen, tekniske detaljer til 12-taller og rene glidende tacklinger i det våde græs. Publikum var ikke i tvivl om, at det spillemæssige niveau i år var betragteligt over normalen.

1.c’s piger ankom standsmæssigt i et flot pyntet folkevognsrugbrød, og et øjeblik senere dukkede de forsvarende mestre fra 2.b op i gul røg og damp sammen med en flok hooligans med medbragt stortromme. Stemningen var sat, og den blev forlænget ind på banen, hvor pigerne fra 1.c til det sidste kæmpede bravt, men intet kunne stille på over for 2.b’s sejr på 4-1 og efterfølgende overrækkelse af den store pokal.

Det erfarne lærerhold havde fået til opgave at udnævne kampens spiller, og blandt mange kandidater faldt valget for andet år i træk på 2.b’s tredobbelte målscorer, Julie Andersen.

Nu var det blevet tid til drengefinalen. 2.cd ankom i ATV med anhænger, og ud af anhængeren dukkede de konfettiskydende drenge frem. 3.b havde et uheld med deres bil, der fik motorstop, hvorefter drengene under stor jubel måtte skubbe bilen ind på stadion.

2.cd havde pulveriseret 3.b i indledende runde, men det var tilsyneladende 3.b, der havde lært mest af den kamp, for trods en fremragende velspillet kamp fra begge sider, måtte 2.cd se sig slået med hele 8-3. til 3.b, der trods flere gule kort fra kampens myndige dommer, Frede Toft Nielsen, dermed fik hævn for en tabt finale sidste år. Det velspillende hold kunne fortjent efter kampen løfte den store pokal i vejret.

Asbjørn scorede fire mål, men måtte alligevel se holdkammeraten Mathias Jørgensen løbe med pokalen som kampens spiller.

- Alt i alt blev det en fornem afslutning på en fodboldturnering, hvor samtlige klasser deltog. Ja, selv lærerholdet var på banen, men trods kæmpe overskud af erfaring blev det lige så store underskud på hurtighed desværre for stort, så de må nøjes med at drømme søde finaledrømme et års tid endnu, fortæller lærer Erik Larsen, der gennem mange år har været ankermand for fodboldturneringen, men denne gang var sidste gang, så der var både takketaler og en gave for fornem indsats.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...