Nyt introduktionsforløb i Dronninglund for seniorer

DRONNINGLUND: Et nyt introduktionsforløb i badminton skal lokke flere af Dronninglunds seniorer ud på halgulvet. Opskriften har tidligere vist sig succesfuld for både tennis og bordtennis i kommunen.

Det skriver Brønderslev Kommune i en pressemeddelelse.

6. september og de tre følgende fredage er der såkaldt voksenintro til badminton i Dronninglund Hallerne. Målet er at få flere seniorer i gang med den populære sport.

- Vi håber at få folk i gang, som går og overvejer at få rørt sig noget mere. Folk skal ikke på landsholdet, det handler bare om at finde glæden ved sporten. Og jeg synes, at kan man finde bare et par stykker, som får ligeså meget glæde af badminton, som jeg har haft, så er det det hele værd, oplyser Preben Nielsen, bestyrelsesmedlem i Dronninglund Badminton, i pressemeddelelsen.

Det er foreningen, der har taget initiativ til introduktionen sammen med Bevæg dig for livet - Senior, som er et samarbejde mellem DGI, DIF, Dansk Arbejder Idrætsforbund og Brønderslev Kommune. En instruktør kører forløbet, der er planlagt, så alle kan være med uanset form og teknik. Der er allerede en håndfuld tilmeldte, også et par stykker som ikke har spillet badminton før.

En af dem er Anne Bitzer på 59 år.

- Jeg glæder mig, det er lige chancen for at komme ud og møde andre mennesker og samtidigt få lidt motion. Jeg håber jeg bliver bidt af det, men det er ligeså meget det sociale bagefter, som er vigtigt. Jeg var nok aldrig kommet i gang, hvis der ikke var det her tilbud, mener Anne Bitzer.

I Brønderslev Kommune har man tidligere haft succes med at lave lignende forløb i tennis og bordtennisforeninger, oplyser Morten Borregaard Poulsen, som er lokal projektleder I Bevæg dig for livet – Senior. Hvis spillerne melder sig ind i foreningen bagefter, får de en gratis ketsjer. Tilmelding foregår til Dronninglund Badminton.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...