Festlig aften med masser af tilbud i byens butikker

DRONNINGLUND: Open By Night i Dronninglund stod i ballonernes tegn. Ved Biblioteket var der opstillet balloner i et vandbassin. Ballonerne var så store, at børnene kunne kravle ind i dem og vælte rundt på vandet.

I byens butikker hang der balloner under loftet. Når købet var overstået, kunne kunden trække en ballon, og i den stod rabatten. Det var et morsomt og populært indslag, som mange benyttede sig af.

- Jeg har ikke mere luft nu, fortalte en forpustet Helle Sørensen fra "Skoringen" og "Laura", da hun kom med endnu en favnfuld balloner.

- Vi har ikke mere helium, så jeg er nødt til at puste dem op med munden, og det er hårdt. Det har været overvældende så stor interesse, der har været for ballonerne, sagde hun.

Aftenen satte også fokus på affaldssortering. Omkring årsskiftet skal vi nemlig alle til at sortere vores affald. AVV og Brønderslev Kommune var mødt op for at fortælle om projektet.

- Alle husstande skal have en ekstra container, og vi havde håbet, at vi kunne bringe dem ud i uge 41, men en lille forsinkelse betyder, at vi ikke regner med at have alle containere bragt ud før midt i januar, fortalte affaldsplanlægger Hans Jørgen Madsen.

- Man beholder den container, man har, og så får man udleveret en ekstra med to rum. Det ene er til plast og metal og det andet til papir. Man kan sige, at den anden container er til det tørre affald, fortalte affaldsplanlæggeren.

Projektet gennemføres for at sikre et bedre miljø og en mere bæredygtig udvikling for kommende generationer. Det er målet, at vi inden 2022 skal genanvende halvdelen af det almindelige husholdningsaffald.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...