Nye kunder i Nordjyske bank får gratis aftensmadskasser i tre dage

DRONNINGLUND: Nordjyske Bank i Dronninglund og Hjallerup tilbyder tre måltidskasser fra Skagenfood, hvis man ikke er kunde i banken og booker et møde med den lokale rådgiver.

Det er en del af Nordjyske Banks største nykundekampagne i år, som løber over to måneder frem til 5. november. Samtidig trækkes der også lod blandt bankens eksisterende kunder om i alt 50 måltidskasser.

- I en travl hverdag får mange nordjyder ikke forholdt sig til, om de har den bank, der passer bedst til dem. Derfor forsøger vi nu med konceptet at gøre det nemmere at finde tiden til at tage en snak med os. Booker man et møde med den lokale rådgiver, kvitterer vi nemlig med en måltidskasse i tre dage, siger Nordjyske Banks afdelingsdirektør i Dronninglund og Hjallerup, Michael Bladsgaard Larsen og fortsætter:

- På den måde sparer man den brugte tid på mødet ved at have nem aftensmad. Samtidig er det fuldstændigt uforpligtende, da vi blot ønsker at få muligheden for at fortælle, hvem vi er som bank, og hvad vi konkret kan tilbyde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...