Borgere i midtbyen utilfredse med hundeluftere, der glemmer at samle hundenes efterladenskaber op

DRONNINGLUND: Ifølge Danmarks Statistik er der omkring 550.000 hunde og 1,3 mio. katte her i landet. Hvor mange af dem, der holder til i Dronninglund, vides ikke. For de flestes vedkommende er de til stor fornøjelse og glæde, men enkelte giver dog problemer og frustrationer. Ikke så meget dyrene, men deres efterladenskaber.

- Jeg synes, vi er meget plaget af efterladenskaberne, fortæller Svend Christensen, der bor i Smedegade midt i Dronninglund.

- Jeg har ikke spor mod hunde og katte, men jeg bryder mig bare ikke om deres efterladenskaber. Det er noget griseri. Der er mange, der lufter hunde i området, og de fleste rydder heldigvis op, når dyrene har besørget, men der er desværre også en del, der bare går videre. Det irriterer mig, at jeg dagligt skal ud med kost og skovl og feje op. Det er frygtligt at træde i en høm-høm, så jeg prøver at rydde op, men det er ikke nemt at følge med. Der går en hel del dagplejere denne vej med deres børn, og de skal ikke træde i efterladenskaberne. Nu har jeg fundet et skilt på internettet. Det har jeg printet ud og sat op. Jeg ved ikke, om det virker, men man har da lov at håbe, slutter en utilfreds Svend Christensen, mens han endnu en gang tilser fortovet i Smedegade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...