Middelalderdagene på Voergaard Slot er en fascinerende tidslomme, vi elsker at træde ind i

VOER: Godt 20.000 gæster besøgte Voergaard Slot i sidste uge under middelalderdagene. Det imponerende besøgstal er stort set på niveau med sidste år og er et tydeligt udtryk for, at vi med mobiltelefonerne godt skjult i lommen elsker at bevæge os tilbage i historien. Til den tid, hvor der ikke blev tænkt på klimakrise, pensionsopsparing og facebookopdateringer.

Helt nøjagtigt har man på Voergaard forsøgt at vise, hvordan man levede i 1533, og det gøres så overbevisende, at man virkelig føler sig ført tilbage i tiden og bevæger sig ind i en tidslomme fyldt med liv, dramatik og skæbner.

Hertil kommer duften af bål, pandekager, mad over ild og krydderurter, så der er virkelig oplevelser for alle sanser. Overalt er der boder, hvor der sælges ting, man ikke kan købe andre steder. Der er kampe med krudt og kugler. Der er gøglere og musikere, ja, der er det hele, og Middelalderdagene levede også i år helt op til den lille opfordring, man kan læse i programmet: Når man er på marked skal man ikke lade sig nøje. Man skal lade sig fornøje!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...