Bibliotekerne i kommunen laver seks læseklubber

KOMMUNEN: Brønderslev Bibliotek oplyser i en pressemeddelelse, at de starter seks læseklubber op.

- På Brønderslev Bibliotek vil vi gerne tilbyde alle interesserede at være med i en læseklub. Biblioteket vil igangsætte seks læseklubber, hvor læseheste mødes et par timer til en snak om den bog som alle i forvejen har læst. Biblioteket har bestemt mødetidspunkter, emne og bøger, så alt er klar på forhånd – bare meld dig til og læs bøgerne.

- Det er femte år vi vil samle læsere om en fælles læseoplevelse. Det er vores erfaring at læserne bliver positivt overrasket over hvor interessant det er at dele læseoplevelser med andre, siger bibliotekar Kirstine Grøngaard i pressemeddelelsen.

Biblioteket har fundet tidspunktet for møder, og hvilke bøger der skal læses. Emnerne for læseklubberne er parforhold, børneklassikere, autofiktion, ensomhed og med andres ord.

Læseklubberne starter alle med et introduktionsmøde, hvor en bibliotekar deltager og alle praktiske detaljer præsenteres. Bøgerne sørger biblioteket for at udlevere til hvert emne. Møderne foregår på Brønderslev, Hjallerup og Dronninglund Bibliotek. Læseklubberne mødes ca. en gang om måneden fra september 2019 til marts 2020 og er, bortset fra introduktionsmødet, selvkørende.

For mere information, så besøg biblioteket eller hjemmesiden. Læseklubberne kræver tilmelding.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...