I Klokkerholm har man blandt byens seniorer dannet en gruppe, der går under navnet ”Bytrimmerne”, som hver 14. dag gør en indsats for at gøre byen pænere

KLOKKERHOLM: Der er faktisk ikke det sted i Klokkerholm, som ikke har haft besøg af Bytrimmerne. Faktisk alt det, som kommunens folk ikke vedligeholder eller laver, har fået (eller vil få) besøg af dem. Hvis man skal nævne det alt sammen, så skal avisen udvides med et par sider, men den dag, da vi var på besøg i Klokkerholm, var aktiviteten stor.

Det var den adskillige steder omkring KIFs klubhus ved stadion, på parkeringspladsen ud mod Hellevadvej, ved den udendørs kondiplads, på skrænten syd for klubhuset ned til banerne og ved busstoppestedet på Borgergade. På skrænten ned mod banerne var der efterhånden opstået et vildnis, som nu er ryddet, og flere af bytrimmerne var i fuld gang med at gøre klart til græssåning.

- Vi mødes hver 14. dag og er op mod en snes personer af begge køn, og aldersmæssigt kan de karakteriseres som seniorer. I dag startede vi med morgenkaffe, og så gik vi i gang med de aktiviteter, som på forhånd var delt ud mellem os.

Det er Johannes Hovaldt, som fortæller om Bytrimmerne, som han er leder af. Han kan nævne adskillige andre aktiviteter end de ovenfor nævnte. Klokkerholm Møllesø er et af de steder, som nyder godt af deres indsats. Her sørger de bl.a. for, at der er flis på stien rundt om søen og maler den hvide bro. Beboerhuset er navnet på det tidligere kæmnerkontor i Klokkerholm, og her sørger de for, at der er pænt og ordentligt omkring bygningen. De har også sammen med Naturfredningsforeningen vandret i grupper ind ad tilkørselsvejene til byen og samlet affald.

Denne dag var den sidste i denne sæson, og derfor sluttede arbejdsdagen med en fælles middag i klubhuset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...