Dronninglund Fodbold holdt standerhejsning for de yngste fodboldspillere

DRONNINGLUND: Foråret er over os, og det betyder, at fodboldsæsonen nu for alvor går i gang. Mange spillere er allerede startet, og i lørdags var det de yngste spilleres tur til at få græs under støvlerne, da Dronninglund Fodbold holdt standerhejsning for netop denne aldersgruppe. Fremmødet var overvældende, og det glædede naturligvis formanden, Flemming Kvist.

- Det er dejligt, at der er kommet så mange i dag, sagde han.

- Det havde vi faktisk også forventet på baggrund af de mange nye borgere, der flytter til byen. Det er dejligt, at der er så mange nye, men vi kan sagtens være flere så tag endelig jeres venner, naboer og kammerater med, så de også kan prøve, hvor sjovt fodbold er, sagde formanden.

Efter den korte velkomsttale kunne flaget hejses som symbol på, at fodboldsæson nu også er startet for de yngste spillere. Det var tydeligt at se, at det havde de glædet sig til. De kunne næsten ikke vente med at komme i gang med spillet, og så snart boldene blev fordelt på banerne, gik træningen i gang.

Dagens træning varede kun en lille time, hvorefter både spillere og forældre blev inviteret i cafeteriaet, hvor der blev serveret pommes frites, nuggets og saftevand til børnene og kaffe til forældrene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...