For første gang i Dronninglunds historie etableres der nu en vuggestue

DRONNINGLUND: I Brønderslev er der tre vuggestuer, i Hjallerup er der én (på institutionen Petra) og nu kommer der for første gang sandelig også en i Dronninglund. Den bliver en del af børnehaven Den Grønne Giraf, som altså bliver til en såkaldt integreret institution.

- Det er virkeligt godt for byen, siger leder Elsebeth Kaasing, som tilføjer: - Jeg ved, at tilflyttere især fra Aalborg og andre større byer gerne vil have valget mellem dagpleje og vuggestue, når deres børn er i den alder, og flere af vores forældre har været meget interesserede i den mulighed, som nu viser sig for børnenes mindre søskende.

Den Grønne Giraf er normeret til 85 børnehavebørn, men i øjeblikket er der kun omkring 60, og Elsebeth gætter på, at den bliver nednormeret til 65, således at der bliver plads til vuggestuen - også rent fysisk.

- I et stykke tid har vi kunnet mærke det faldende børnetal her i området, men nu ser det heldigvis ud til at gå den anden vej. Vi glæder os meget til at få en vuggestue her på institutionen, og vi regner med, at den bliver normeret til 15-17 børn. Hvornår arbejdet med at ombygge og indrette nogle af rummene til vuggestue starter ved vi ikke endnu, men vi forventer, at det sker i begyndelsen af næste år.

I løbet af næste uge skal der være et møde, hvor byggestart og andre emner helt sikkert kommer på bordet, og snakker man med borgere i Dronninglund er de meget glade for beslutningen om at oprette en vuggestue i byen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...