Foreningen 24 timer i Hjallerup har med gode samarbejdspartnere lavet en sang og indspillet en video

HJALLERUP: Folkene bag foreningen ”24 timer” er utroligt aktive og opfindsomme. De sidste måneder har de således arbejdet på et spændende projekt i samarbejde med lokale ildsjæle Thomas Høgsted, Kiki Bach og til slut i projektet kom Mads V. Torp på banen.

Der er blevet interviewet børn fra Julemærkehjemmet i Hobro, der er blevet skrevet, sunget, skrevet om, indsunget, lagt kor på og meget mere. Det hele kulminerede lige op til nytår, hvor der blev indspillet en video i Hjallerup Idrætscenter.

Som flere nok har gættet, så er der tale om 24 timer i Hjallerups nye sang, som selvfølgelig hedder ”24timer”. Børnene på Julemærkehjemmet i Hobro er blevet spurgt om, hvad en sang til dem og foreningen skal indeholde. De er kommet med mange gode sætninger blandt andet om at hjælpe hinanden, lave noget sammen, vægttab og meget mere. Lytter man godt efter, kan man høre 24 timer i Hjallerups formand synge kor sammen med nogle af børnene fra Julemærkehjemmet.

Så Johnny og de andre i foreningen siger tak til alle børnene på Julemærkehjemmet i Hobro, til Kiki, Thomas, Mads og alle de andre, som har været inde over arbejdet med sangen.

Dette års 24 timer-arrangement finder sted 16. og 17. februar, hvor den omtalte sang vil blive spillet løbende. Man kan finde sangen på Youtube og Spotify.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...