Dronninglund Kunstcenter er allerede nu ved at forberede den kommende udstilling, der står i julens tegn

DRONNINGLUND: Et juletræ er måske ikke det første, man tænker på, når man ser det stillads, der i øjeblikket er ved at blive opstillet i Skulpturgården på Dronninglund Kunstcenter. Det ender det imidlertid med at blive. Oven i købet et syngende juletræ, for på de forskellige afsatser vil der komme til at stå kor og synge, mens mørket og julestemningen sænker sig over stedet.

Det syngende juletræ er et nyt initiativ i den udstilling, der får titlen ”Jul på Kunstcentret”. I mange år har man haft et julemarked over en eller to dage, men i år bliver der jul overalt i og udenfor Kunstcentret i perioden 17. november til 20. december.

Der er indkøbt et stort antal flotte julekugler, som vil fylde godt indendørs, hvor der naturligvis også vil være masser af kunst. Der bliver tale om ”Kunst To Go”, og det betyder, at man kan købe de forskellige kunstværker og tage dem med sig med det samme og måske bruge dem til julegaver. Det kan man normalt ikke på en udstilling, hvor værkerne skal blive til udstillingen slutter.

Det omfattende program for hele perioden vil snarest blive offentliggjort.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...