Man går glad og fornøjet hjem fra årets revy, der helt lever op til forventningerne

DRONNINGLUND: Folkene bag Dronninglund Revyen 2019 havde på forhånd lovet en musikalsk, sjov og kvik revy, og de lever helt op til deres løfte. Revyen er god. Den havde premiere på Hjørnet i fredags, og et begejstret publikum tog da også godt imod revyen. Det klæder revyen at være flyttet fra hallen til den mindre scene på Hjørnet. Publikum er tæt på, og lyden er tydelig og fin, så man kan høre, hvad der bliver sagt og sunget.

På scenen giver Bente Baj, Heidi Vestergaard, Pernille Larsen, Willads Johansen, Niels Raunholt og Mads Vestergaard alt, hvad de har at byde på i de i alt 28 numre, der spænder fra den smukke solosang, ”Min drøm”, fremført af Mads Vestergaard til gakkede numre som ”Bankrøveri”, hvor alt går galt.

Et andet nummer, der virkelig tager kegler, er ”Brandmænd” godt udført af Niels Raunholt og Pernille Larsen. Iført brandmandsudstyr sladrer de om stort og småt og om noget af det, der er sket i løbet af året. Morsomt og vedkommende i en lokalrevy.

Der er masser af gode sange i revyen og musikalske optrin, og det til trods for, at der ikke medvirker musikere. Det hele afspilles fra lydfiler, men det skænker man ikke en tanke. Det virker bare, og det er i det hele taget en glimrende revy med masser af sjov, skæg, fart og godt humør.

Har man endnu ikke set revyen, så spiller den heldigvis igen på Hjørnet torsdag, fredag og lørdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...