Bandet spillede for nyligt på Hjallerup Kro Hotel for over 200 gæster

HJALLERUP: Der var proppet i salen på Hjallerup Kro Hotel, idet mellem 200 og 300 var mødt op for at høre Dodo & the Dodos, og koncerten var ikke ret gammel, før der viste sig en fortættet stemning, som bestemt ikke lagde sig i løbet af koncerten.

Dodo & the Dodos består af sangerinden Dodo, som faktisk startede sin karriere med at synge ”Re-Sepp-Ten” i 1986 sammen med Frank Arnesen (altså fodboldspilleren), Steen Christiansen, som har komponeret de fleste af deres hits gennem tiderne, Jens Rud, som er gift med Dodo, Lars Thorup på trommerne og Anders Valbro.

De fem musikanter, som gennem 33 år har begejstret det lokale publikum overalt i landet og i 1980’erne lagde stemmer til en håndfuld landeplager, og det kunne man for alvor høre denne aften, hvor det store kor af absolutte Dodo-fans lagde stemmer til striben af gode hits.

Bo Christensen fra pressefotos.dk var til stede, og hans indtryk fra koncerten lyder således:

- Bandet lod til at nyde det begejstrerede publikum, som i aftenens løb også med kraftig applaus sendte den allerbedste stemning mod scenen. For de kan det. Selv efter de 33 års sammenhold på scenen er der smil og lune mellem bandmedlemmerne. Den sympatiske Anders Valbro krydrede aftenen med nogle anekdoter bl.a. fra sin hjemegn i udkants-Hvidovre. Fortællingen om de mange fordele ved en indvandrernabo og slagsmålet med nabogaden, som resulterede i opførelse af en Trumpmur var festlig og en naturlig optakt til nummeret ’Penge’. Ja, og henstillingen til det støjende publikum bagerst i salen faldt også i god jord. Dejligt, når en koncert ikke blot er den lækre musik, men bliver til en totaloplevelse af musik, anekdoter og lidt showmanship.. Det sidste stod Lars Thorup for. Han lod Dodo overtage pladsen ved trommerne, smed bukserne, satte sig i front af scenen og spillede en mageløs trommesolo, på sine inderlår, til stor fornøjelse for specielt det kvindelige publikum på første række. Vi fik det hele den aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...