Janne Sletten udstiller kvindekroppe i Kulturhuset i Hjallerup

DRONNINGLUND: Denne måned udstiller Janne Sletten sine malerier i Kulturhuset i Hjallerup. Ved denne udstilling er der ikke ophængt så mange billeder - denne gang er det faktisk kun fire. Til gengæld er de betydeligt større end et gennemsnitligt maleri.

- Mine motiver er næsten altid kroppen - for det meste kvindekroppe, og jeg maler både i olie og i akryl. Det er altid med douce farver og en eller flere kontrastfarver. Jeg plejer at starte på to malerier på én gang, og så når jeg går i stå med det ene, så kan jeg få inspiration til at lave noget ved det andet, fortæller Janne Sletten, som er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig på kommunens genoptræningscenter Sophielund i Dronninglund.

Janne er først for nylig begyndt at male regelmæssigt igen efter en pause på et års tid.

- Selvom det lyder lidt selvmodsigende, så er det, fordi jeg altid skal have gang i noget kreativt. Så i pausen fra maleriet, så har jeg kastet mig over at lave et lille udsalg med juledekorationer hjemme i garagen på Søndermarken her i Hjallerup. Jeg laver selv alle dekorationerne, så det sidste stykke tid har jeg haft travlt med det og er nu så langt, at jeg kan åbne det 27. oktober, og så vil der være åbent til 20. december på bestemt tidspunkter i ugen. Elbo kommer det til at hedde.

Inden Janne holdt pause med maleriet, havde hun mange udstillinger rundt omkring. Fortrinsvis i kunstklubber hos private firmaer. Men i denne måned altså i Kulturhuset i Hjallerup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...