Mere end 3.000 spillere indtager byen, når Dronninglund Cup afvikles

DRONNINGLUND: Når Dronninglund Cup starter 8. juli, vil der være 215 deltagende hold med omkring 3.000 spillere fra 15 forskellige nationer samt dommere fra yderligere 7 nationer.

Deltagerne kommer især fra de europæiske lande, men der er også hold fra Taiwan, Indien, Brasilien, Chile og Canada.

Den store turnering kræver masser af planlægning, og håndboldfolkene har da også travlt med at forberede sommerens store håndboldbegivenhed. Der arbejdes som altid på, at Dronninglund Cup kan blive en god oplevelse for alle, først og fremmest for de mange deltagere, Dronninglund Håndbold og også for alle i Dronninglund og omegn.

Hele året igennem arbejder koordinationsudvalget, som består af Simon Aagaard, Christen Bager, Torben Pedersen og Ingolf Pedersen, men nu er de mange udvalg for alvor i arbejde, så alle Cuppens serviceområder fungerer optimalt, når de mange håndboldglade unge fra hele verden ankommer for at spille masser af håndboldkampe og på mange andre områder opleve at være en del af den farverige og internationale stemning, der præger Dronninglund og omegn i disse dage.

Dronninglund Cup 2019 skydes i gang med et par forrygende åbningskampe i Hal 1.

Herefter følger en flot åbningsceremoni, der i år er flyttet til træningsbanerne, hvor de mange deltagerhold i farverige klubdragter og med bannere og slagsange medvirker til en god start på stævnet. Der vil være mange forskellige aktiviteter både ude og inde i forbindelse med åbningen.

I løbet af ugen arrangeres der ledertræf i Dronninglund Golf Klub med musikindslag ved elever fra Dronninglund Gymnasium.

Herudover er der en masser andre aktiviteter som rodeotyr, sweeper-arm, stort legeland, diskotek, live music ved ”Tennessee Plates Duo” og selvfølgelig show-kampe.

Turneringsudvalget satser på en god puljesammensætning med mange kampe til hvert hold i gruppespillet. Derefter venter slutspilskampen i A- og B slutspillet med spændende og seværdige finalekampe fredag og lørdag. Alle hold er garanteret mindst syv kampe under stævnet.

Dronninglund Cup afrundes med præmieoverrækkelse til de vindende hold og et festligt farvel og på gensyn næste år. Fredag aften kl. 23.15 er der et kæmpe festfyrværkeri for både deltagere og byens befolkning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...