Mandag blev Dronninglund Cup sat i gang med stor indmarch og de første indledende kampe

DRONNINGLUND: Dronninglund Cup er skudt i gang, og der har været travlt med at gøre klar til stævnet hele weekenden, oplyser Dronninglund Cup i en pressemeddelelse.

- 215 hold fra 15 forskellige nationer ( bl.a. lande så eksotiske som Brasilien, Canada, Chile, Taiwan, Indien og Mexico) har fundet frem til Dronninglund og er blevet indkvarteret i Dronninglund og Hjallerup.

- Mandag aften var der først åbningskampe i en af de ældste alderskategorier, U19, hvor to dame- og to herrehold dystede mod hinanden: Girls 19 i Hal 1: EH Aalborg – Dambach la Ville 20-3 og Boys 19: Oespel Kley – GTV Basel 18-12!

- Senere på aftenen var der den traditionelle indmarch, hvor knap 2.500 deltagere defilerede forbi et talrigt publikum. De mange hold var iført deres klubdragter, men enkelte klubber var mere fremtrædende end andre, ikke mindst norske, mexicanske, indiske og brasilianske hold. Efter en kort åbningstale af Dronninglund Cups leder, Simon Aagaard, kom en repræsentant op fra hvert land og erklærede stævnet på sit modersmål.

Tirsdag er de øvrige kampe i de andre alderskatagorier gået i gang, og der spilles i to haller og på 16 udendørs baner. Der spilles kampe hele dagen fra otte morgen til 18. Der er desuden en lang række aktiviteter omkring Dronninglund Cup, bl.a. rodeotyr, sweeper-arm, diskotek og internationale kampe for U17.

- Vejrudsigten lyder på godt vejr, så de mange spillere og deres ledere skal nok få en uforglemmelig oplevelse, slutter Dronninglund Cup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...