Forberedelserne til årets udgave af Dronninglund Cup er i fuld gang, og det hele går planmæssigt

DRONNINGLUND: For 42. gang holdes der Dronninglund Cup. Planlægningen har været i gang længe, og i øjeblikket strømmer tilmeldingerne ind.

- Vi har netop passeret 165 hold, men vi skal nok komme op over 200, og det er samme antal som sidste år, så vi er meget fortrøstningsfulde, fortæller lederen af Dronninglund Cup, Simon Aagaard.

Holdene kommer blandt andet fra Færøerne, Canada, Brasilien, Indien, Mexico og Frankrig.

Turneringen afvikles i uge 28 fra mandag 8. til lørdag 13. juli, hvor der spilles i to haller og på 15 udendørs baner.

Arrangørerne inviterer hold fra hele verden i alderen fra 10-21 år.

- Vi har ændret på aldersgrupperne i år, så de følger de aldersgrupper, der kendes fra den ordinære turnering. Vi frygtede, at det ville betyde færre tilmeldte hold, men umiddelbart er det ikke tilfældet. Måske lidt færre i den sidste alderskategori, men lad os nu se, siger Simon Aagaard.

I fjor blev der spillet flere end 1.000 kampe, og der blev scoret 23.950 mål. Det giver et gennemsnit på 23 mål i hver kamp.

- Der er sket meget i de senere år, siger Simon Aagaard og fortsætter:

- Vi kan klart fornemme, at folk er blevet mere kvalitetsbevidste og forlanger bedre indkvartering, bespisning og flere aktiviteter, så vi kan bestemt ikke hvile på laurbærrene, men må hele tiden udvikle stævnet. Vi lytter derfor meget til ønskerne fra alle deltagere, uanset om de kommer fra Hjallerup, Indien eller Brasilien. Vi har også evalueringsmøder, hvor der kommer en masse forslag. De bedste forsøger vi så at omsætte til virkelighed, fortæller han.

Omkring 300 frivillige er med til at drive Dronninglund Cup.

- Vi har heldigvis mange frivillige, men vi kan altid bruge flere. Alt betyder noget. Selv en hjælp på få timer er velkommen, og der er masser af forskellige opgaver, som passer til den enkeltes tid og evner. Man kan bare kontakte os, hvis man vil være med. Jeg kan godt love, at man får en oplevelse, for det er altid spændende at se, hvordan det går, når 3.000 mennesker fra 15-20 forskellige lande mødes, spiller og hygger sig. Det glæder vi os virkelig til, slutter Simon Aagaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...