Indvielsesfesten kommer til at strække sig over en hel dag og sker i tre etaper

DRONNINGLUND: Når renoveringen af midtbyen i Dronninglund er overstået, skal det fejres med en kæmpe indvielsesfest. Det sker fredag 30. august. Festen og det omfattende program er lagt i hænderne på Arne B. Schade fra firmaet Impact Event & Marketing.

Indvielsen er planlagt med et forløb på tre etaper. Festen starter kl. 10 med indvielse af den nye legeplads i midtbyen. Kl. 15 bliver der indvielse af Apotekerhaven på det nye, flotte torv, og kl. 18 og helt frem til kl. 22.30 afvikles den officielle indvielse af Slotsgade og det nye torv med bespisning af borgerne, officielle taler, koncerter og musikfyrværkeri.

- Vi har lagt op til en indvielse af den genformede midtby i Dronninglund, hvor alle fra spæd til pensionist vil få en på opleveren, og vi glæder os til at fremvise det færdige resultat af flere års arbejde med at skabe en ny og moderne midtby, udtaler Arne B. Schade.

Dronninglund Handel og de mange butikker festligholder aftenen og holder åbent til kl. 22.

Den helt nye legeplads på det nye torv bliver som omtalt indviet kl. 10, hvor børnehaver, dagplejemødre, familier og andre med mulighed for at komme indbydes til et par festlige timer. Efter de officielle taler vil der være underholdning og workshop med den populære multikunstner Sofus Sæbeboble. Herefter indtages legepladsen af børnene, og man opfordres til at tage madpakke med. Når den er spist, vil Hjem Is-bilen melde sin ankomst, og der vil være en gratis økologisk is til børnene. Der er lagt op til et par hyggelige timer i børnenes nye frirum i Dronninglund og håbet er, at området vil blive flittigt brugt.

I næste uge bringer vi her i avisen programmet for indvielsen af Apotekerhaven, der foregår om eftermiddagen kl. 15 fredag 30. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...