Lions Ingeborg Skeel Dronninglund stod bag weekendens messe i Dronninglund Hallerne, hvor folk strømmede til

DRONNINGLUND: Folk strømmede til Dronninglund Hallerne, da der i weekenden blev afholdt efterårsmesse. Allerede inden man nåede ind i hallerne, blev man modtaget af flere stande udenfor, men det meste foregik nu indendørs, hvor en række lokale firmaer viste sig frem.

Blandt de mange udstillere var Jakob Sørensen fra Hjallerup. Han er biavler, og som så mange andre i den branche har han svært ved at komme af med produktionen, fordi kunderne vælger den billigere udenlandske honning.

- Jeg har 50 bistader og får vel omkring 1,5 tons honning i år, fortalte han.

- Det bliver en sæson på det jævne, men jeg er tilfreds med resultatet. Jeg kan ikke sælge min honning til de store kæder, men så må jeg jo sælge til private. Det er derfor, jeg er med her, og jeg er heldigvis kommet i kontakt med mange. Man må jo være innovativ i den her situation, og jeg er således begyndt at producere flydende honning. Så behøver kunderne ikke købe akaciehonning, sagde Jakob Sørensen.

På en anden stand stod Jakob Søndergaard fra Søndergaard Autolak i Dronninglund. Med sig havde han en flot Ford 33.

- Det er nu ikke min egen, men en kundes, sagde han.

- Det er mig, der har lakeret den. Den er candyrød og sort og meget speciel. Jeg er her for at gøre opmærksom på, at der nu igen er et autolakeringsfirma i Dronninglund. Det har jo været lukket i en periode, men nu har jeg åbnet det og er klar til at tage mig af de biler, der skal males, sagde Jakob Søndergaard.

Kathrine Skovsgaard var begge dage en veloplagt konferencier, der hver time udtrak vindere i konkurrencer, hvor udstillerne donerede gaver.

Midt i hallen havde Lions indrettet en café, hvor man kunne sætte sig og samle kræfter over en kop kaffe og en kage, inden man gik videre til de forskellige stande.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...