Dansk Flygtningehjælp mangler indsamlere i Brønderslev Kommune

BRØNDERSLEV: Frede Hansen er lokal koordinator og formand for Flygtningevenner i Brønderslev Kommune, og han efterlyser indsamlere til landsindsamlingen til Dansk Flygtningehjælp, som finder sted søndag 4. november.

Han siger i den anledning:

- Jeg vil i næste uge stille mig op i Hjallerup og Dronninglund i håb om at få kontakt med mennesker, der vil ofre to timer den 4. november. Og på torsdag har jeg fået lov at hverve indsamlere på Dronninglund Gymnasium. Gymnasieeleverne har ofte været dem, der har sikret, at næsten alle distrikter er blevet dækket. Desværre tyder noget på, at vi er blevet vant til at betragte flygtninge som et negativt problem, vi ikke kan gøre noget ved. Der er i hvert fald færre, der har meldt sig som indsamlere i år, og det vil "Flygtningevenner i Brønderslev Kommune" forsøge at råde bod på før den store indsamling.

I år gør jeg en ekstra indsats for at få gymnasieelever med, idet mit galleri Glocal Art udlover et maleri af den ålborgensiske kunstmaler Birgith Kristensen til den klasse, der samler mest ind. Tanken er, at den bedst indsamlende klasse har maleriet i et år, hvorefter det igen bliver den bedst indsamlende klasse, der må have maleriet i et år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...