Elever har tænkt over julen - de kommer og synger i Dronninglund tre dage i træk

DRONNINGLUND: Dronninglund Efterskole har i disse juledage vendt blikket indad og tænkt store tanker i forhold til, hvad det er julen kan, og hvad den betyder.

Det oplyser Ditte Schack fra skolen. Hun skriver:

- For mange er julen lig med julelys, drillenisser og traditioner, men den kan også være fyldt med stress og pakkede kalendere, hvor det kan være svært at finde tid og ro til at lade julestemningen indfinde sig.

Som barn lærte vi, at julen er magisk. En særlig julefølelse i kroppen steg automatisk i takt med, at vi talte dagene ned til juleaften. Som vi bliver ældre oplever mange, at den samme magiske følelse kan være svær at genfinde, og det har givet anledning til en undren.

Eleverne på Dronninglund Efterskole har i ugen op til jul sat sig for, at julestemningen skal i top. Et særligt emne er her kommet op - nemlig tid.

- Tid er noget af det mest dyrebare, som vi har, og at give hinanden vores tid og uforbeholdne opmærksomhed er i dag noget ganske særligt og en ting, som vi ikke kan tage for givet. Derfor har eleverne forberedt en særlig sanggave, som vi forærer byens borgere mandag til onsdag i næste uge. Her vil vi lade roen sænke sig, give tid til at mærke julen og se hinanden i øjnene, mens vi synger de dejlige toner fra kendte julesange. Alle er inviteret til at komme og synge med og finde juleglæden.

Julesangen vil finde sted i SuperBrugsen Dronninglund mandag d. 16. december kl. 8.30-8.50. I Meny tirsdag 17. december kl. 15.30-15.50 og på Dronninglund Bibliotek onsdag 18. december kl. 8.30-8.50.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...