Efterskolerne i Dronninglund og Try blev vist frem for kommende elever

DRONNINGLUND: Efterskolerne har vind i sejlene i disse år. Sidste år tog over halvdelen af de unge 10. klasse på en efterskole. På trods af at populariteten er efterskolerne nødt til at gøre opmærksom på det, de kan tilbyde, for at tiltrække nye elever. Der er nemlig mange efterskoler spredt ud over landet, og alle skoler tilbyder spændende fag og aktiviteter.

Det har de to lokale efterskoler også, og skolens lærere og ikke mindst nuværende elever stod klar til at modtag kommende elever og deres forældre og vise dem rundt samtidigt med, at de fik fortalt om de forskellige linjer og aktiviteter på efterskolen.

- Vi har lavet et helt nyt koncept for vores dag på Dronninglund Efterskole, fortalte forstander Bitten Schjødt Kjær

- Vi inviterer elever og forældre på en rejse. Det kan være svært for kommende efterskoleelever og forældre at forestille sig den helt anderledes skoledag og det helt anderledes skoleliv, som der foregår på en efterskole. Derfor levendegør vi efterskolehverdagen med masser af stationer, hvor nuværende elever og forældre i den grad viser hele efterskolespektret lige fra undervisning, over spændende linjefag til de mere usynlige hverdagsting som rengøring, hygge og masser af nærvær, fortalte forstanderen.

Det hele startede kl. 13, og allerede fra starten strømmede interesserede til for at blive vist rundt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...