Emma Christensen fra Dronninglund vandt den prestigefyldte pris ”Årets LU’er”

DRONNINGLUND: Emma Christensen fik stor hæder, da LandboUngdom lørdag afholdt årsmøde på Nordjyllands Landbrugsskole ved Nibe. Foran 130 deltagere på årsmødet fik hun overrakt prisen som Årets LU’er, og det fik tårerne til at trille hos den nordjyske pige.

- Jeg er simpelthen bare så stolt og så glad. Og jeg er rørt. Det er for mig den største pris i LandboUngdom, og det er helt vildt, at jeg har vundet den, fortæller Emma Christensen.

Hun er aktiv lokalt i Dronninglund LandboUngdom, på regionalt niveau i Region Vendsyssel og på landsplan i organisationens Aktivitets- og Kursusudvalg. Alle steder har hun et positivt sind og et godt humør, der smitter alle omkring hende. Hun er fuld af gode ideer, og hun bruger utallige timer på frivilligt arbejde i LandboUngdom.

- Jeg giver rigtig meget af min tid og af mig selv til LandboUngdom, men jeg får endnu mere igen. Jeg brænder for LandboUngdom og for vores fællesskab. Jeg vil gerne udvikle LandboUngdom, men jeg har også udviklet mig selv helt vildt meget i LandboUngdom, siger Emma Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...