Aalborg Symfoniorkester gæstede Hjallerup Idrætscenter og skød 2019 flot i gang

HJALLERUP: Et veloplagt publikum indtog Hjallerup Hallen, der var rammen for nytårskoncerten i Hjallerup musikforening, og var dermed til at skyde 2019 godt i gang.

Der var gjort klar til et brag af en oplevelse, da publikum ankom til Hjallerup hallen. Publikum blev budt velkommen af musikforeningens bestyrelse, der stod klar til at tage imod deres gæster.

Hallen leverede en velsmagende nytårsmiddag, og efter maden kunne det spændte publikum sætte sig til rette for at nyde Aalborg Symfoniorkesters smukke toner, der blev dirigeret af Henrik Vagn Christensen.

Koncerten blev aftenen igennem præsenteret af konferencier, skuespiller og baryton Joachim Knopp, der med lun humor, et glimt i øjet og sine gode performance evner fik givet publikum mindeværdige øjeblikke, røde kinder, grin og store smil på læben. F.eks. når han opfordrede kvinderne til at prøve et pust i blandt andet Poul Richards gamle fløjte.

Der var grin og store bifald under hele koncerten, hvor publikum blandt andet blev underholdt med Frøken himmelblå, Mozarts fuglefænger, Bizet, Strauss og gamle filmklassikere.

Baryton Joachim Knopp fik selskab af den smukke mezzosopran og sangfugl Tuva Svemmingsen, der supplerede ham i sjove indslag og dejlig sang.

Champagnegalloppen afsluttede aftenen med champagne, knald, serpentiner og med ønsket om et godt nytår. Det var en vellykket og flot tilrettelagt aften, og mange sendte tak og roser i retning af Hjallerup Musikforening.

Der blev sagt tak for en dejlig storslået musikalsk oplevelse, da publikum sagde farvel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...