Den årlige skolefest på Agersted Friskole er blevet afviklet med succes

AGERSTED: Agersted Friskole har netop afviklet den årlige skolefest, og som tidligere var det med en festlig forestilling i Agersted Vognmandsfirmas garager over for skolen, mens selve skolefesten afvikledes på skolen.

- Forestillingen i år er meget musikalsk, og stykket hedder ”Joanna”. Den er spækket med Kim Larsens og Gasolins sange, fortalte Anette Bilde under generalprøven, hvor byens borgere, bedsteforældre og børnehaven var inviteret.

- Stykket er valgt, fordi børnene elsker sangene, og også lidt fordi det netop er et år siden, Kim Larsen døde, sagde hun

Omkring 70 elever medvirkede, og de besatte alle pladser både som sangere, skuespillere, dansere og som orkestermedlemmer. Alle klarede de forskellige opgaver til stor tilfredshed for de mange tilskuere, og det lykkedes også i år for skolen at lave en flot, flot forestilling.

- Sangene og dermed forestillingen handler om bander, kærlighed og forelskelser, og det er lige noget, der falder i elevernes smag, sagde Anette Bilde.

De elever, der ikke var med i forestillingen, havde andre opgaver i forbindelse med skolefesten, så der var virkelig tale om en skolefest, hvor alle medvirkede.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...