Koncert med Poul Halberg og Friends i Hjallerup

HJALLERUP: Endnu en gang kan Hjallerup Musikforening bryste sig af en vellykket koncert. Det var med gruppen Halberg & Friends, og der var ganske vist ikke udsolgt, men det var for de godt et par hundrede gæster en meget intim og nærværende koncert, hvor gruppen tog publikum med ned ad Memory Lane.

Der var magi i luften og publikum kunne rocke med til ”Brændende læber”, ”Jeg vil elske af dig”, ”Mandag stævnemøde” og andre af Halberg hits. 35 års venskab, samspil og musiske erfaring buldrede ud af højtalerne til en sal der emmede af hygge, fællesskab og glæde.

Der kom gæster fra nær og fjern for at opleve det danske rock-/popband der i 2013 blev startet af Poul Halberg. Repertoiret var sange fra Halberg Larsen og Ray Dee Ohhs bagkatalog, så der blev sunget, hujet og klappet. Det blev en koncert hvor publikum kunne føle sig som en del af musik og kunstnere.

Mie Sørensen fra Hjallerup Musikforening evaluerer arrangementet således:

- Vi fik pæne roser med på vejen af gæster fra Slagelse, der var imponeret over, at så lokale kræfter kan skabe så dejlige musikoplevelser. Hotel Hjallerup Kro dannede atter en hyggelig ramme med velduftende mad til koncertmenuen. Et samarbejde musikforeningen er glade for.

Næste koncert i Hjallerup Musikforening er med Søs Fenger 14. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...