Virksomheder i Thorup viste, hvem de var

THORUP: Den oplevelseslørdag, som fire virksomheder i omegnen af Thorup havde arrangeret, viste sig at være en god idé. På Glocal Art var der i løbet af dagen et besøg af omkring 50 personer, og der blev også solgt en del berber- og kelimtæpper samt andre afrikanske produkter. I anledning af den sæsonafslutning, som nærmer sig, var varerne nedsat med 20%, og det var der som sagt nogle af de besøgende, som benyttede sig af.

På Alderslyst Vingaard var stemningen helt i top. Det skyldtes dels et fint besøg og dels forventningen om en høst, som sandsynligvis ville blive den bedste i al den tid, vingården har eksisteret. På grund af den helt usædvanlige sommer er vindruerne så store som aldrig før. - Det har vi aldrig oplevet før. Det er helt fantastisk, sagde Inge Skou, mens Mogens Damsgaard havde et af de mange hold med på en rundvisning.

"Happy Horse" er forholdsvis ny virksomhed i området. Den åbnede for to år siden, men også her var der rigtigt mange besøgende. - Der var omkring 50, og vi havde lavet en konkurrence om at løbe på et såkaldt vandbånd. Det var en hård omgang for nogle af de, som prøvede. Vi satser især på genoptræning af heste, og der var både hestefolk og andre blandt de besøgende, fortalte Maria Stryn-Hajslund.

Keramikeren Rikke Barlebo kunne også melde om et godt besøg: - Der var folk stort set hele tiden, og der blev da også solgt en del. Mange af de besøgende snakkede om, at dette arrangement var en vældig god idé, og de havde turen fra bl.a. Aalborg og Nørresundby.

De erfaringer, som disse fire virksomheder høstede ved denne lejlighed, må tale for, at arrangementet gentages på et tidspunkt - evt. med involvering af flere deltagende virksomheder. Det har været forsøgt tidligere i et helt andet regi, men dengang var det ikke den succes, som det var denne gang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...