Hjallerup har fået en ny kunstforening, der skal være med til at skabe kunstoplevelser i byen

HJALLERUP: En lille styregruppe har den seneste tid arbejdet på at skabe en ny forening, der skal sætte fokus på kunst og kunstoplevelser i Hjallerup. I sidste uge var man nået så langt, at der kunne indkaldes til stiftende generalforsamling i Kulturhuset.

- Vi har gjort os mange tanker og haft mange idéer på bordet, men vi har ikke lagt os fast på noget. Alle døre er åbne, sagde Sanne Pedersen i sin velkomst.

- Vi har snakket om en årlig kunstudstilling, et kunsthåndværkermarked, kunstworkshops for børn og diverse events. Vi håber i aften at få forskellige inputs til, hvad en kunstforening i Hjallerup skal indeholde. Byen trænger til et kunstnerisk kram, sagde hun.

Herefter kunne generalforsamlingen gå i gang med vedtagelse af vedtægter og valg af bestyrelse. I de vedtagne vedtægter fastslås det, at foreningens formål er at formidle gode kunstoplevelser i Hjallerup samt at øge interessen for billedkunst og kunsthåndværk. Dette skal opnås gennem udstillinger, foredrag, diskussioner og andre aktiviteter.

Bestyrelsen består af fem personer, og dem fandt man hurtigt frem til, da det var styregruppens medlemmer, der blev valgt ind. I bestyrelsen sidder således Charlotte Johansen, Peter Smalbro, Torben Mersholm, Janne Bak og Sanne Pedersen. Hanne Pedersen blev valgt som suppleant og Leif Nielsen revisor.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...