Over 500 deltog i årets Dronninglund Løbet, der fandt sted i søndags

DRONNINGLUND: Der var løbere i alle størrelser og aldersklasser, da Dronninglund Løbet i søndags blev afviklet. Traditionen tro var det arrangeret af idrætsklassen 2.b fra Dronninglund Gymnasium. Eleverne stod for alle dagens aktiviteter, og overskuddet går til en studietur til Club La Santa til foråret.

Der var ruter fra tre kilometer til en halvmaraton, og over 500 havde fundet vej til Dronninglund for at deltage. Det er mere end 100 flere end sidste år. Mange løbere var lokale, men der var flere store grupper, der kom fra bl.a. Randers. Her havde Randers Freja Motion taget vejen til Dronninglund.

- Vi er en motionsklub, der blev startet helt tilbage i 1981, og vi tager rundt til forskellige løb og hygger os med det, sagde formanden, Sven Grove.

- Vi er alle ældre og meget forskellige. Nogle løber 10 kilometer, mens andre nøjes med de korte på 3 og 5 kilometer. For os drejer det sig om at få en hyggelig udflugt og så naturligvis også få lidt motion. Vi startede hjemmefra kl. 8 og regner med at være hjemme igen sidst på eftermiddagen efter en dejlig dag med motion på nogle skønne ruter gennem Dronninglunds smukke natur. Vi var også med sidste år og var så godt tilfredse, at vi besluttede, at det ville vi også prøve i år, sagde Sven Grove.

Der var mange deltagere på alle ruter. På halvmaraton var der således 47 løbere. Flest deltagere var der dog til ruten på 5 km. Her deltog 240.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...